Şan Dinletisi

Sevda - Cenap And Müzik Vakfı Desteği ile Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Maia Mari Chikhradze Lisans II Öğrencileri Kış Dinletisi

Sevda-Cenap And Müzik Vakfı  etkinlikleri Şan konseri ile devam ediyor.  Sevda-Cenap And Müzik Vakfının Sanatla buluşma noktası And Sanat’ta 23 Aralık Pazartesi günü saat 19.00’da gerçekleşecek olan konseri Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Şan Bölümü öğrencileri A.Hazal Ozman, Cemre Elisa Görgü, Gülbuse Şenduran ve Onur Ozman birlikteliğinde gerçekleşecektir.

And Sanat’ta gerçekleşecek olan bu konser ücretsizdir.
Sevda-Cenap And Müzik Vakfı etkinliklerini andmuzikvakfi.com adresinden takip edebilirsiniz.
And Sanat : Tunalı Hilmi Caddesi No : 114/26 Kavaklıdere - Ankara

Aleyna Hazal ÖZÇELİK, Soprano
1998 yılında Ankara’da doğdu. Öğrenim hayatına Çağrıbey Anadolu Lisesi’nde devam ederken Görkem Ezgi Yıldırım ile şan çalışmalarına başladı. 2017 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Opera Anasanat Dalı’nı kazandı.Öğrenim hayatına halen Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Opera Anasanat Dalı’nda Lisans II öğrencisi olarak, MaiaMariChikradze ile devam etmektedir

Cemre Elisa GÖRGÜ, Soprano
2 Aralık 1998’de Ankara’da doğdu. 8 yaşında Bilkent Üniversitesi
Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Erken Müzik Eğitimi Programı’nda flüt eğitimi aldı. Ankara Güzel Sanatlar Lisesi’nde flüt ve müzik öğrenimine devam etti. 16 yaşında SalzburgerFestspieledahilinde çocuklar için opera kampında koroda ve orkestrada görev aldı. 2017 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Opera Anasanat Dalı’nı kazandı. Öğrenim hayatına lisans II öğrencisi olarak MaiaMariChikradze ile devam etmektedir.

Gülbuse ŞENDURAN, Soprano
4 Mayıs 1999'da Ankara'da doğdu. Ankara Güzel Sanatlar Lisesinde okurken flüt ve piyano eğitimi aldı. 2017'de Ankara Güzel Sanatlar Lisesinden mezun olduktan sonra Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarının Opera bölümünü kazandı. Lise ve üniversite yıllarında CSO, Bilkent ve Hacettepe Senfoni orkestralarıyla çeşitli koro konserleri verdi. Öğrenim hayatına halen Lisans 2 öğrencisi olarak, MaiaMariChikhradze ile devam ettirmektedir.

Onur OZMAN, Tenor
23 Haziran 1998 tarihinde Mersin’de doğdu. İlkokul ve lise yıllarını Mersin’de sürdürdü. Müziğe olan tutkusu onu Ankara’ya sürükledi ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'nda okumaya hak kazandı. Halen Uluslararası Uzman MaiaMariChikradze ile şan çalışmalarını sürdürmektedir.