Left Side Event

Prof. Dr. Bahtiyar Demirağ Anma Konseri

Dostluğun Sesi Korosu

Prof. Dr. Bahtiyar Demirağ Anma Konseri

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı tarafından 41.ölüm yıldönümü nedeniyle düzenlenen “Prof. Dr. Bahtiyar Demirağ anma günü” ne davet edilen şef Zuhal Kaynar yönetimindeki Sevda-Cenap And Müzik Vakfı Dostluğun Sesi Korosu 29 Nisan Cuma günü saat 12.00’da Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Bahtiyar Demirağ amfisinde hazırlamış olduğu özel programla konser verecek.

Sevda Cenap And Müzik Vakfı Dostluğun Sesi Korosu Şef Zuhal Kaynar yönetiminde Ocak 2016 ‘da başladığı çalışmalarını sürdürüyor.

Çeşitli meslek gruplarından gelen kadınlardan oluşan Dostluğun Sesi Korosu Türk ezgilerinden dünyanın değişik yörelerinin halk ezgilerine, 50-60’ların film müziklerinden bugünlere, protest şarkılardan kadın şarkılarına uzanan bir repertuara sahip.

Altı yıllık sürede özel konserleri yanında sosyal ve kültürel içerikli birçok etkinliğe konserleriyle katkıda bulunan Dostluğun Sesi Korosu bu anlamda Türk- Amerikan Derneği, Türk-Çin Kadın Dernekleri, Füsun Sayek Sağlık ve Eğitim Geliştirme Derneği, Dil Derneği gibi dernekler yararına konserler vermiştir.