Kadının Rengi

KADININ RENGİ KARMA RESİM VE  KEÇE   SERGİSİ

Merkezi Trabzon ‘da olan ve bir çok ülkede şube ve temsilciliği bulunan  Uluslararası Femin Art Kadın Sanatçılar Derneği tarafından  Sevda-Cenap And Müzik Vakfı himayeside  8 Mart  Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen “Kadının Rengi” isimli karma resim ve keçe sergisinde 7 sanatçının toplam 26 eser yer almakta olup, 4 Mart Pazartesi günü saat 18.30 da, And Sanat Galerisinde açılacaktır.

2010 yılının yıldızlı sanatçısı seçilen Hatice Erdi, Ptt pul ressamı ve Avrupanın en güzel gelinlik tasarım birincisi Pınar Olgaç, Duygu Özkır, Ceyda Oskay ile keçe sanatçıları Satı Şenkaynak ve Harika Akkoç’un yağlıboya, suluboya ve keçe ile yapılmış eserlerini 15 Mart’a kadar açık olan sergide görebilirsiniz.