Kozak Doğa ve Çocuk Festivali

ÇOCUKLAR KOZAK’TA FESTİVALDE BULUŞUYOR

14-15 Mayıs tarihlerinde Kozak Sanat Köyü’nde gerçekleşecek Çocuk ve Doğa Festivali katılımcılarını bekliyor.

Anadolu Müzik Kültürleri Derneği’nin danışmanlığında faaliyetlerini yürüten ve Bergama’nın Kozak yaylasında kurulan Kozak Sanat Köyü 14-15 Mayıs tarihlerinde Çocuk ve Doğa Festivali düzenliyor. Festivalde 6-12 yaş grubuna yönelik birçok atölye çalışması gerçekleştirilecek. Masal, seramik, arkeoloji, doğadaki malzemeleri kullanma, drama atölyelere konu olan başlıklardan sadece birkaç tanesi. KEÇİ Kültür Ekoloji Çevre ve İletişim Derneği ve Sevda Cenap And Müzik Vakfı ise festival destekçilerinden. Vakıf Genel Sekreteri Pınar Alpay Yüksel 14-15 Mayıs saat 13.00’da Çocuklar için Doğa Şarkıları Atölyesi ile programda yer alacak. Pazar günü kapanış konseri ise Bergamalı gençlerden oluşan Spatyom Müzik Grubu’ndan.

Başvurular devam ediyor

Çocuk ve Doğa Festivali’nde gerçekleşecek atölyeler kontenjan ile sınırlı. İki gün boyunca sürecek olan festival hakkında bilgi almak ve kayıt olmak için kozaksanatkoyu@gmail.com adresi üzerinden Kozak Sanat Köyü ile iletişime geçilebiliyor.