Klarinet-Piyano Resitali

KLARİNET-PİYANO RESİTALİ

Sevda-Cenap And Müzik Vakfı etkinlikleri Klarinet-Piyano konseri ile devam ediyor. Sevda-Cenap And Müzik Vakfının Sanatla buluşma noktası And Sanat’ta 17 Mayıs Salı günü saat 17.00’da gerçekleşecek olan konserin sanatçıları Vakfımızın genç bursiyerleri Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Klarinet Bölümü ve Piyano Bölümü öğrencileri Umut Bahar Daşgöl ve Deniz Kuvandık birlikteliğinde gerçekleşecektir.

And Sanat’ta gerçekleşecek olan bu konser ücretsizdir.

Sevda-Cenap And Müzik Vakfı etkinliklerini andmuzikvakfi.com adresinden takip edebilirsiniz.

Umut Bahar Daşgöl, Klarinet

18 Ocak 2004'te Ankara'da dünyaya geldi. 2010 yılında Ali Kuşçu İlkokulu'nda eğitimine başladı. 2009 yılında Vedat Şanlı'dan piyano dersleri alarak müzik hayatına başladı. 2011 yılında TRT Ankara Radyosu Çoksesli Çocuk Korosu'nun sınavını kazandı. 2014 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı ortaokul sınavını kazanarak klarinet dalında Tolga Yüksel'den eğitim almaya başladı. 2018'de Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Müzik ve Sahne Sanatları Lisesi sınavını kazandı. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'nda Tolga Yüksel ile çalışmalarına devam etmektedir.

Deniz Kuvandık, Piyano

1990 yılında Ankara'da doğdu. 2001 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Piyano Anasanat Dalı'na kabul edilerek Prof. Binnur Ekber'in öğrencisi oldu. İlköğretimi burada tamamladıktan sonra lise ve lisans devresini de aynı kurumda Prof. Binnur Ekber'in öğrencisi olarak bitirdi. 2011 yılında mezun olduğu Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'nda aynı yıl Piyano Yüksek Lisans Programına Prof. Binnur Ekber danışmanlığında başladı. Aynı zamanda bu kurumda öğretim görevlisi olarak yardımcı piyano ve korrepetisyon dersleri vermeye başladı. 2012 yılında Erasmus programı kapsamında İtalya-Roma'daki Conservatorio di Santa Cecilia'ya giderek 1 sene Ersilia Ungaro ile piyano çalışmalarına devam etti. 2013 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'nda Araştırma Görevlisi oldu. Piyano bölümü Lisansüstü koordinatörlüğü ve Erasmus Koordinatör yardımcılığı görevlerini sürdürdü. 2014 yılında yüksek lisansını tamamladıktan sonra başladığı Sanatta Yeterlik Programı’nı 2021 yılında bitirdi. İtalya, İskoçya, Kıbrıs dahil olmak üzere yurt içi ve yurtdışında birçok masterclassa katılarak çeşitli konserler verdi. Hala Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'nda yardımcı piyano dersleri vermekte ve üflemeli çalgılar ile korrepetisyon yapmaya devam etmektedir.

Programı

· Eugéne Bozza- Aria for Clarinet and Piano