Piyanodaki Harika │ İdil BİRET

Altın Madalya Serisi - 8

Yazar: Üner Birkan
Yayın: Sevda-Cenap And Müzik Vakfı

Daha 4 yaşında bir çocukken Mozart gibi "absolüd" kulağa sahip olduğu belirlenen, Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk "Harika Çocuk"u...
Adına çıkarılan özel yasa ile 1948'de yurtdışında eğitime gönderilen, paha biçilmez bir müzik kumaşı... Günümüzde, dünyanın "repertuarı en geniş" piyanisti... Duyarlı bir yorumcu... Bir Chopin uzmanı... Aldığı ödüller, doldurduğu CD'ler, verdiği konserlerle, ülkemizin dünyadaki en önemli sanat elçisi... 1996'da, kemancı Suna Kan'la birlikte, Sevda-Cenap And Müzik Vakfı Onur Ödülü Altın Madalyası ile Ödüllendirildi. Bu kitapta, müzik yazarı Üner Birkan'ın Biret'le yaptığı iki geniş söyleşiyi, sanatçıyla ilgili yabancı basında çıkmış yazıları ve piyanistin diskografisini bulacaksınız.

Yayını satın almak isterseniz lütfen

WhatsApp: 0532 618 22 80. den iletişime geçiniz.